
Oppskrift:
4 egg
4 dl sukker
4 dl hvetemel
2 ts natron
2 ts kanel
2 ts vaniljesukker
2 dl nøytral olje (f.eks soya, solsikke, raps)
6 dl revet gulrot (has i til sist)
Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland alt det tørre og ha det vekselsvis i eggedosisen med oljen. Bland forsiktg gulerøttene i røren til sist, for hånd.
1 porsjon blir nok til 24-26 cm form. Hvis du lager en og en halv porsjon passer den fint til en liten langpanne.
Stekes på ca 150 grader nedeste rille i 45-60 min. til en kakepinne (jeg bruker en spaghetti!) er tørr når du stikker den midt i kaken.
Glasur:
90 g mykt smør/margarin
5 dl melis
200 g smøreost naturell
4 ts vaniljesukker
Miks alle ingrediensene til det blir en tykk og hvit glasur. Bre over kaken og pynt evt med litt strø!

denne ser veldig god ut. skal prøv din oppskrift. :-)
SvarSlettVerdens beste gulrot kake. Du er så flink!
SvarSlett