Kakebunn:
100 gram melis
100 gram malte hasselnøtter
2 eggehviter
1 ts maisenna
100 gram melis
100 gram malte hasselnøtter
2 eggehviter
1 ts maisenna
Mousse:
5 dl fløte
2 1/2 dl ren multepure
100 gram melis
4 plater gelatin
1.Start med bunnen. Pisk eggehvitene stive med melis og bland i malte nøtter og maisenna. Legg røren i smurt springform. Stek ved 170 grader i ca. 10 minutter, avkjøl.
2.Kjør multene i mikser og press gjennom sikt.
3.Pisk kremen med melis, ikke for stiv.
4.Bløt ut gelatin og smelt den i litt multepure. Bland i resten av pureen og vend forsiktig inn i kremen.
5.Legg kremen over kakebunnen i formen og sett kaldt. Skjær i stykker og server på tallerken, pynter med pene multer og med litt bærsaus til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar